Util pentru arhitecti si designeri de interior

 

Invitam arhitectii si designerii sa ne contacteze pentru a dezvolta parteneriate de durata, ce pot aduce beneficii clientilor.

Ne poti vizita la  showroom-ul nostru impreuna cu clientii pentru a vedea puse in opera mare parte din produsele comercializate si a beneficia de expertiza consultantior Elegance Decor. Aici poti selecta cele mai potrivite materiale si produse specifice proiectului desfasurat.

Prin dezvoltatea de parteneriate durabile, cu profesionistii in domeniul amenajarilor interioare avantajele sunt reciproce, contribuind la educarea pietei de profil din Romania. Produsele si finisajele puse la dispozitie sunt profesionale, de o calitate ridicata, mizand foarte mult pe inovatie si design specific. Un aspect foarte important al colaborarii il reprezinta punerea in opera a produselor de catre echipe specializate si care pot garanta integritatea si functionalitatea produselor dupa finalizarea proiectului.

Pentru ca apreciem si pretuim aportul specialistilor in piata de profil, am configurat un pachet de materiale promotionale special creat pentri a veni in intampinarea usurarii activitatii tale:

  • prezentarea personala a produselor fie in cadrum showroom-ului nostru, fie prin deplasarea la birou tau;
  • cutii de mostre;
  • cataloage de prezentare;
  • fisiere DWG, 3D Max ale produselor comercializate;
  • liste de preturi.

In plus, iti alocam un reprezentant Elegance Decor ce va gestiona colaborarea personala cu tine special pentru a eficientiza si scurta pe cat posibil timpul aferent realizarii proiectului.

Pentru majoritatea produselor comercializate putem furniza fisiere grafice ce usureaza implementarea in randarile si proiectele tale.

In cazul in care intampini o problema cu localizarea unui anumit model in formatul  dorit sau cu descarcarea fisierelor, te rugam sa ne contactezi, vom face tot posibilul sa te ajutam.