Consultanta la santier

Echipa Elegance Decor oferta serviciul suplimentar de consultanta, la fata locului.

Acest tip de serviciu a aparut in urma solicitarilor formulate de catre clientii care si-au dorit o indrumare tehnica si de design, din partea noastra si la fata locului.

Consultanta la santier presupune deplasarea unui reprezetant Elegance Decor la fata locului, evaluarea interiorului sau exteriorului (in functie de lucrare) si oferirea de recomandari in ceea ce priveste produsele decorative potrivite.

Serviciul de consultanta la santier este unul contra cost. Costul este de 250 lei (Tva inclus), serviciu disponibil pentru Bucuresti si judetele alaturate. In cazul in care locatia proiectului nu se afla in aceasta zona, ne putem deplasa pentru consultanta, tariful aferent fiind comunicat in prealabil in functie de distanta si timpul alocat.

Este recomandata apelarea la serviciile unui consultant, care te poate indruma cu usurinta si iti poate da raspunsurile la intrebarile tehnice care apar invitabil in cadrul unui santier. Ne dorim sa impartasim informatiile acumulate de echipa noastra de-a lungul timpului, prin intermediul consultantei.

Te invitam sa ne contactezi si impreuna sa punem in practica cele mai frumoase idei de design cu multitudinea de produse decorative comercializate.

Simulare design

Stimularea de design ajuta la vizualizarea proportiilor elementelor decorative si a efectului estetic total final.  Intre rezultatul final si simulare nu exista nicio diferenta, intrucat simularea cuprinde si cotele profilelor decorative.

Pentru a putea face o simulare, avem nevoie de poze cu cladirea sau interiorul din prezent, impreuna cu mai multe detalii legate de stilul dorit. De asemenea, avem nevoie si de dimensiunile aproximative (lungime, inaltime, etc).

Doar pe baza acestor informatii, iti putem oferi si o cotatie de pret pentru serviciu de simulare.

Pe baza simularii vei putea vizualiza din timp efectul estetic produs de profilele decorative, tapetul sau vopseaua decorativa, cat si alte game necesare, vei putea retusa elementele care nu iti sunt pe plac si vei putea avea o evidenta clara a metrajelor si dimensiunilor finale ale elementelor si ale sectiunilor lor.

Impreuna vom putea pune in practica cele mai frumoase idei de design, atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Recomandare de manopera

Majoritatea gamelor de produse comercializate prind contur si personalitate atunci cand sunt montate de mana priceputa a unui montator.

In acest domeniu, echipele de constructori care lucreaza foarte bine, sunt foarte putine. Tocmai din acest motiv, montajul este o provocare pentru echipele nespecializate.

Elegance Decor iti poate recomanda echipe specializate in montajul profilelor decorative sau oricarei alte game de produse comercializate.

Contacteaza-ne si impreuna vom pune in practica cele mai inspirate idei de design.