+4 0722.309.650 | +4 031.429.76.07 Strada Lanariei, nr 116 | Luni-Vineri intre orele 09:00 - 18:00

Nume*

E-Mail: *

Telefon*


MesajFăcute de alții

Proiectele făcute de alții sunt proiecte de design de interior și arhitectură din întreaga lume, la care noi ne uităm cu admirație. Din toate sursele la care suntem conectați, selectăm casele sau designerii care ne plac cel mai mult, care au o contribuție la transformarea pieței de design interior și amenajări, la dezvoltarea zonei de sustenabilitate și grijă față de medeiu. Și vi le aducem pentru inspirație. Case mici sau mari, vile sau apartamente, grădini sau magazine, spații publice. Din fiecare proiect bun avem ce învăța. Lectură & vizionare plăcută!

Sărbătorile ne prind mereu acasă

De fiecare dată, Crăciunul vine cu multă agitație. Și multă bucurie, desigur, dar până la bucurie avem parte de multe drumuri după cadouri, multe ore petrecute făcând curățenie și o noapte întreagă de…


 
Noul stil clasic

Ne-am permis un fel de licență cu acest noul stil clasic. Asta pentru că din ce în ce mai multe studiouri de design și din ce în ce mai mulți oameni preferă casele elegante la bază, cu structuri clasice de arhitectură.

SPECIAL
Arhitecti
Urmareste butonul how to

Ne-am gândit ca un arhitect - designer de interior are nevoie de lucruri utile. Asa ca am pus în pagina fiecarui produs o arhiva how to care contine materiale video, text si fotografii cu toate specificatiile produsului. Cum se monteaza, indicatii si contraindicatii etc. Foloseste-o!