+4 0722.309.650 | +4 031.429.76.07 Strada Lanariei, nr 116 | Luni-Vineri intre orele 09:00 - 18:00

Nume*

E-Mail: *

Telefon*


MesajPrice
Min - Max: 0,00€ - 10.000,00€
Reset

Profile Fatade

Profilele arhitecturale pentru exteriorul casei si finisajul acesteia sunt cele ce determina intregul aspect al cladirii, avand, in special, rol estetic, dar si functional-izolator.  Decoratiunile exterioare pentru fatade -braurile decorative, frontoanele, bosajul, cheile de bolta, coloanele si pilastrii de exterior- va ajuta sa creati un design deosebit si unic locuintei dumneavoastra sau cladirii pe care o amenajati. Acestea trebuie sa fie estetice, potrivite stilului arhitectural ales si rezistente. 

Elegance Decor vine in intampinarea clientilor cu o gama foarte variata de decoratiuni de fatada de cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Decoratiunile noastre sunt fabricate fie din polistiren, fie din poliuretan de inalta densitate(un material mult mai dur si mult mai rezistent decat polistirenul).   

Din gama de produse comercializate, amintim braurile decorative (elemente de decor folosite pentru scoaterea in evidenta a nivelurilor casei), ancadramentele pentru usi si ferestre (decoratiuni exterioare care incadreaza estetic usile si ferestrele casei), bazele si capitelurile decorative (stalpi verticali, cu rol ornamental), cornisele (elemente decorative care se folosesc la exterior, acolo unde se intalnesc peretele si acoperisul casei),  coloanele,  pilastrii (elemente decorative verticale) si multiple optiuni de a creea diverse efecte vizuale cu ajutorul acestor decoratiuni. 

Citeste tot

Informatii suplimentare
+4 0722.309.650 Daca doriti sa aflati mai multe informatii si detalii suplimentare asupra produselor comercializate va rugam sa ne contactati iar specialistii nostri va vor oferi datele necesare in cel mai scurt timp posibil.