+4 0722.309.650 | +4 031.429.76.07 Strada Lanariei, nr 116 | Luni-Vineri intre orele 09:00 - 18:00

Nume*

E-Mail: *

Telefon*


MesajPrice
Min - Max: 0,00€ - 10.000,00€
Reset

Profile Interior

Profilele de interior sunt unul dintre segmentele de activitate foarte drag noua, deoarece Elegance Decor a intrat pentru prima data pe piata de decoratiuni interioare cu profile decorative.
De ce am ales profilele decorative de interior? Cel mai puternic motiv pentru care ne plac profilele decorative este ca sunt acele obiecte carora oamenii tind sa le acorde o mica importanta, dar care fac diferenta in aspectul unei case.

Folosite destept, ele te ajuta sa armonizezi casa in mod practic: cu un profil decorativ ascunzi colturi sau cabluri, imbraci margini de zidarie, te joci cu sursele de lumina, scoti in evidenta anumite zone sau le infrumusetezi. Profilele de interior au radacini adanci in arhitectura de interior: grecii si romanii le ciopleau din piatra, marmura sau lemn. Acum ele vin in materiale si preturi corespunzatoare materialelor si au o raspandire foarte larga in întreaga lume. Ne alegem cu atentie furnizorii, in asa fel incat sa acoperim toate aspectele care ne intereseaza in privinta unui profil decorativ de interior: calitate, fiabilitate, pret si stil. Si, cand ne referim la stil, vorbim de faptul ca avem profile decorative potrivite pentru casele gandite in cel mai clasic design pana la cele mai nonconfromiste. Uita-te la un profil si incearca sa il proiectezi cu mintea in casa ta. Asa vei alege ce este frumos pentru tine si locul tau.

Citeste tot

Informatii suplimentare
+4 0722.309.650 Daca doriti sa aflati mai multe informatii si detalii suplimentare asupra produselor comercializate va rugam sa ne contactati iar specialistii nostri va vor oferi datele necesare in cel mai scurt timp posibil.