Cauti un produs de design interior. Cornise, scafe, plinte, panouri 3D sau poate nu esti chiar atat de specific si stii, in mare, ce ai nevoie.

Unde vezi produsele?

Vrei sa vezi cum arata ele, cum ar arata casa redecorata asa, vrei sa pui mana pe material, poate sa il vezi pe o suprafata mai mare. Pentru asta, noi avem mai multe optiuni, fiecare potrivita fie cu etapa de cautare in care esti, fie cu timpul tau:

  • Te uiti pe site, in prezentarea online amanuntita a produselor.
  • Stabilim impreuna o intalnire in showroom-ul din Bucuresti, pentru a vedea mai multe produse potrivite proiectului tau de renovare.
  • Soliciti serviciile noastre de consultanta si in functie de complexitatea proiectului pe care o stabilim impreuna, putem veni noi la tine cu mostre, cataloage si alte materiale necesare
  • Poti solicita mostre de produse care vor fi trimise prin curier catre adresa ta in 24-48h de la momentul comenzii

Cum te ajutam cu consilierea?

Nu stii exact ce sa alegi: ce se potriveste mai bine ca textura sau model. Aici intervenim noi, cu un ajutor pe partea de consiliere. Avem consultanti de vanzari special pregatiti pentru serviciul de consiliere. Deplasarea la locatie a unui consultant Elegance Decor si implicit consultanta in alegerea produselor se face contra cost, suma fiind 250 lei (Tva inclus), serviciu disponibil pentru Bucuresti si judetele alaturate. In cazul in care locatia proiectului nu se afla in aceasta zona, ne putem deplasa pentru consultanta, tariful aferent fiind comunicat in prealabil in functie de distanta si timpul alocat. Domeniile in care acordam consiliere:

  • decoratiuni interioare (profile decorative, tapet, vopsea decorativa, corpuri de iluminat, panouri 3D)
  • decoratiuni pentru fatade (ancadramente, solbancuri si ornamente de fatada)

De asemenea, in cazul in care nu ai proiect si doresti un ajutor specializat, iti putem recomanda arhitecti, designeri de interior sau echipe de profesionisti in amenajarea caselor (echipe de montaj cu experienta relevanta in aplicarea profesionala a produselor).

Ce ne califica pentru asa ceva?

Experienta in amenajari efective (vezi portofoliu), in furnizarea de materiale si consilierea echipelor de amenajari. Plus trainingurile facute la colaboratorii si furnizorii nostri, cat si colaborarile cu numerosi designeri si arhitecti de renume.