+4 0722.309.650 | +4 031.429.76.07 Strada Lanariei, nr 116 | Luni-Vineri intre orele 09:00 - 18:00

Nume*

E-Mail: *

Telefon*


MesajInspiraţie

Când începi să te uiți pe o revistă sau un blog-două despre amenajări case, îți vin multe idei despre cum să aduci schimbări casei tale. Fie că vorbim de latura de frumos a designului, fie de cea de util, te găsești uitându-te lung la case cu dressing-uri interminabile sau cu soluții ingenioase de depozitare. Vile cu un design clasic și elegant, dar care nu își pierd sentimentul de case călduroase.

Toate te fac să îți dorești să aduci în casa ta măcar unele din elementele decorative de acolo. Partea bună este că poți. Pentru că toate casele pe care le admiri nu au doar un rol estetic. Ele sunt făcute să fie funcționale, să răspundă nevoilor proprietarilor. Asta este și definiția pentru designul de interior, de altfel.

Așa că înainte de a alege din produsele noastre uită-te întâi peste exemple concrete despre cum produsele noastre pot face dintr-o casă un bun exemplu de design interior: adică o casă în care utilul e îmbrăcat în frumos. Și apoi, cu ajutorul unui arhitect și al unui designer care au știința de a face asta, aplică schimbarea și în casa ta.

 

Uită-te pe portofoliul nostru. Inspiră-te din selecția noastră de proiecte văzute la alții, culese din întreaga lume. Află mai multe despre stilurile care au modelat arhitectura de-a lungul timpului.Inspirația începe cu idei de schimbări.

 

Pentru arhitecți ne-am gândit că inspirația înseamnă să fie conectați la nou. Așa că am pus la punct o zonă de informații tehnice, cu tutoriale despre cum se folosesc produsele noastre. Și una de tendințe și inovații în domeniu. Urmărește utile pentru arhitecți.