AI O CASĂ.
DAR VREI SĂ O FACI SĂ FIE ACASĂ.

Mai modernă. Mai minimalistă. Poate ușor accesorizată cu elemente de lux. În stil retro sau romantic. Elegantă, în sensul clasic sau nonconformistă.
Ideală pentru un stil de viață burlăcesc, cu treceri în fugă pe acasă. Sau, dimpotrivă, o casă proiectată pentru o familie mare, frumoasă și gălăgioasă. Mai simplă sau mai bogată în elemente deco. Îmbrăcată în alb și lemn, în nuanțe neutre sau plină de culoare.

Partea frumoasă e că atunci când o casă e acasă, ea nu are cum să semene cu vreo alta. Pentru că este plină de personalitatea și atitudinea ta. Le preia automat. Așa se explică de ce casele își mai schimbă zidăria, profilul, vopseaua, oglinda sau canapeaua. Pentru că oamenii care stau în ele se schimbă și ei.

Suntem aici pentru a-ți face schimbările mai ușoare și mai plăcute.
Schimbările caselor, evident.

despre-noi-02

SCHIMBARE

Cuvântul anului 2011 a fost schimbare. Până în martie 2011, știam că avem o pasiune: designul de interior. În martie ne-am dat seama că avem și o viziune în zona de decorațiuni interioare, viziune care s-a concretizat prin infiintare companiei. Așa că am hotărât să punem pe picioare ceva al nostru: Elegance Decor, locul nostru de decoratiuni interioare. Acum produsele noastre ajung în toată țara, prin livrare directa in baza comenzilor, cât și prin retailerii noștri.

despre-noi-03

ARHITECȚI, DESIGNERI
ȘI PROPRIETARI DE CASE

Când te-ai hotărât să faci o schimbare mai mare în casa ta, fie ea nouă sau mai cu vechime, chemi un arhitect. Apoi chemi și un designer de interior. Ei îți gândesc casa, după ce tu le-ai spus ce îți place, cum ești, ce nevoi ai și ce buget. Ei vin cu o propunere, iar tu hotărăști dacă e da sau ba. După propunere, începe implementarea. Aici aveți nevoie de noi: de la produse, la transport și până la montat. Le facem pe toate, cu profesionalism și cunoaștere.

BIROUOOM

Din 2013 avem un showroom. I-am spus birouoom-ul nostru de decorațiuni interioare. Aici avem prezentate produsele comercializate, de la panouri decorative 3D la plinte, cornise si diverse tipuri de tapet. Aditional, cataloagele de prezentare si cutiile de mostre fac mai relevanta experienta Dumneavoastra in spatiul deosebit al designului de interior.

despre-noi-04

INSPIRAȚIE & INOVAȚIE

Când vrei să schimbi ceva, nu ai o idee foarte clară despre ce anume trebuie schimbat la casa ta. Noi credem că soluția cea mai bună este să începi să te inspiri, să „furi” câte ceva de colo, câte ceva de dincolo și să îți creezi, astfel, un stil propriu. Inspirația înseamnă informație: să cunoști câte ceva din stilurile consacrate, dar să fii la curent și cu proiectele actuale și cool din piață. Noi așa reușim să fim într-o evoluție permanentă și să aducem ba cele mai noi produse, ba cele mai recente inovații din piața de decorațiuni interioare. Cum ar fi decoratiunile de interior și panourile 3D din trestie de zahăr.

despre-noi-05
despre-noi-06

VIZIUNE & VIZUALIZARE

Aceștia sunt cei doi V care stau la baza încercării noastre de a ajuta clientul. De obicei, arhitectul și designerul de interior sunt cei care îți gândesc casa conform nevoilor și cerințelor tale – asta este viziunea. Mintea unui arhitect vede imediat. Însă omul a cărui casă este, are nevoie de o imagine în ansamblu. Nu poți să îi arăți un profil și să îi spui că va arăta fabulos în casa lui, pentru că e greu să își imagineze. De aceea încercăm, în showroomul nostru birou să ajutăm clientul să vadă cum ar arăta o anume decorațiune în casa lui. E ca la orice schimbare pe care o faci, în general: ai un plan și te aștepți la un rezultat. Noi te ajutăm să îți faci o idee mai concretă despre rezultat.