Vibrant! Asa se anunta anul 2019 din punct de vedere al design-ului de interior care sa dea pe spate orice iubitor de frumos. Si, daca pana acum ai fost conventional, e timpul sa iti pui creativitatea la bataie pentru a-ti amenaja casa intr-un mod care sa te reprezinte.

Living Coral – nuanta de sub ape

Ai putea spune ca 2019 se raporteaza la o singura culoare – Living Coral, votata de catre Pantone drept referinta anului. Intensa sau pala, dar bine punctata, culoarea din recifuri va ispiti orice privire in cautare de inspiratie. Cald, natural si vioi, acest ton va completa de minune incaperile luminoase, va face casa buna cu florile si texturile pufoase si se va imprieteni pe vecie cu nuantele pamantii, din padurile de conifere. Pentru ca, de ce nu, cui nu-i plac contrastele?

Totusi, aruncand o privire inspre site-urile din domeniu, amenajarile de interior nu sunt deloc printre cele mai “cuminti”, ci destul de dinamice si indraznete.  Este simplu sa aduci la tine in casa placerea unor savori prin accente de vopsea decorativa care pot distinge cu eleganta spatiul pe care il locuiesti. In acelasi timp, te poti alinia clasicului prin cateva elemente decorative cum sunt braurile sau cornisele ce pot fi preschimbate de indata in diafana atingere alba a unui fulg de lebada.

Biophilia – design-ul care conecteaza omul de instinctele sale

Natura castiga si mai mult teren prin acest nou trend de design interior pe care cei din domeniu l-au numit biophilia. Lemnul ramane o recurenta revenire la esenta si la durabil, in timp ce elementele florale, verdele fresh, sunetul apei si materialele organice aduc unei amenajari acea senzatie de confort si de bine. Este doar un pas de la un tapet decorativ cu elemente botanice inspre o oaza de rasfat. Poti adauga si cateva panouri decorative din lemn sau din muschi si vei avea impresia unei continuitati. Spatiul tau intim va fi cumva trecerea organica spre exteriorul casei. Iar nuantele pamantului nu au fost nicicand mai bine bagate in seama.

Si, cum imbratisarile si atingerile te fac sa te simti in siguranta, texturile fine iti dau sentimentul ca apartii intru totul casei tale. De aceea, catifeaua inca ramane in atentia designerilor si o poti folosi cu incredere pentru a-ti face cat mai cosy zona ta de relaxare.

Alte tendinte care ar putea sa iti aduca un suflu proaspat in amenajare

Daca ar fi sa mai aruncam cateva priviri pe ceea ce spun designerii de la Decor AID, ideile de amenajare isi deschid usile cu incredere proiectelor artizanale, in special in zona de iluminat. Aspectul vintage este inca la inaltime si il vei regasi interpretat cu finete in lavoare si paturi cu baldachin. Culorilor bogate li se adauga accente de cupru si alama, eleganta combinatie alb-negru, milenialul roz si galbenul ars. Lista de ingrediente continua cu finisari matuite, in special in zona bailor si pattern-uri geometrice pe care le poti obtine din panouri decorative. Din ce in ce mai prezent este beton atat de usor de intretinut si foarte permisiv.

Noi suntem siguri ca toate acestea te vor convinge sa vezi potentialul unei reamenajari a casei tale, asa ca te invitam sa vizitezi portofoliul de produse Elegance Decor. Iti stam la dispozitie cu zambet si profesionalism.