Gandim si muncim impreuna pentru a da viata planurilor tale, pentru a amenaja interiorul casei, restaurantului, spatiului dorit a se amenaja exact asa cum isi doreste clientul.

Elegance Decor alaturi de arhitecti si designeri vine in sprijinul clientilor, iar in acest sens showroom-ul este locul unde acestia se pot intalni cu clientii pentru stabilirea detaliilor necesare amenajarii.

Scopul este ca impreuna, sa-i ajutam pe clientii nostri comuni, sa-i informam, sa-i educam, oferindu-le experienta si pregatirea noastra pentru ca rezultatul final sa reprezinte pentru toti o explicita carte de vizita.

 

Ca partener Elegance Decor te poti bucura de avantaje exclusiviste, printre care: 

  • Cataloage si alte instrumente de lucru, care vor ajuta in relatia cu clientii, oferite in mod gratuit;
  • Elegance Decor ii va informa pe toti arhitectii si designerii, care se inscriu la acest parteneriat, in legatura cu cele mai noi tendinte existente la nivel mondial in domeniul nostru si cu produsele inovative introduse in gama;
  • Incheierea de contracte in baza carora arhitectii si designerii sustin Elegance Decor in fata clientilor;
  • Elegance Decor ii va promova pe arhitectii si designerii colaboratori catre clienti sau prin canalele media utilizate.

 

Ca arhitect sau designer, cum pot deveni partener Elegance Decor?

In portofoliul nostru se numara multe colaborari cu arhitecti și designeri sau cu firme ce au avut nevoie de serviciile si produsele noastre. De fiecare data, noi am plecat cu inca o provocare dusa la bun sfarșit, iar clientul a ramas cu un proiect bine facut.

Asteptam cu nerabdare sa ne contactezi, sa gasim impreuna cele mai eficiente solutii pentru proiectul desfasurat. Ideal ar fi sa ne trimiti un mail sau sa ne dai un telefon inainte, pentru ca la intalnire sa venim deja pregatiti cu cateva solutii potrivite nevoii tale.