Chat with us, powered by LiveChat
Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. Afla mai multe

Arhitecti si designeri

Colaborarea noastra cu arhitectii si designerii are deja un istoric frumos si ne bucuram ca am putut, impreuna cu acestia, sa conturam amenajari de vis. Suntem dornici sa continuam acest drum si sa construim parteneriate avantajoase care duc, in final, la multumirea beneficiarilor.

Deschizatorul nostru de drumuri, in acest sens, este showroom-ul, locul in care te invitam impreuna cu clientii tai, pentru a vizualiza produsele Elegance Decor si felul in care acestea se incadreaza intr-un design de interior. Totodata, vei beneficia de expertiza consultantilor nostri. Mizam pe produse si finisaje profesionale, calitative, pe inovatie si design specific, contribuind astfel la modelarea pietei de profil din Romania.

Pentru ca pretuim legaturile pe care le-am realizat pana acum si ne dorim, in continuare, sa ne marim clubul de parteneri, am configurat un pachet de instrumente care va eficientiza felul in care lucram. Acesta cuprinde:
* prezentarea produselor in cadrul showroom-ului nostru sau prin deplasare la biroul tau;
* politici comerciale preferentiale;
* cutii de mostre;
* cataloage de prezentare;
* fisiere DWG si 3DMax ale produselor comercializate pentru implementarea in randari;
* recomandarea unei echipe specializate de montaj, care va garanta integritatea si functionalitatea produselor dupa finalizarea proiectelor;
* liste de preturi.

In plus, alocam un reprezentant Elegance Decor fiecarei colaborari, pentru a personaliza, eficientiza si scurta pe cat posibil timpul aferent realizarii proiectului. Oferim, de asemenea, promovare la finalizarea lucrarilor, atat pe site-ul nostru, cat si pe retelele sociale.